Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help: Software Update from Asiasat 5
10-03-2013, 03:21 PM
Post: #1
Software Update from Asiasat 5
Hi,

I am using DishTV truHD with only Asiasat5 connected in Jeddah Saudi Arabia where NSS6 signal can't be received.

Now, ever since DishTV updated their software, the receiver tries to download the software and keeps trying everytime the receiver is brought back from stand-bye.

Any idea how the software can be updated (via direct upload using USB, etc)?

Is there any news about DishTV introducing a data channel in Asiasat5 anytime soon?
Like PostLike Reply
10-03-2013, 03:38 PM
Post: #2
RE: Software Update from Asiasat 5
There's no way for the user to update software using USB
Like PostLike Reply
[-] The following 1 user Likes Arsh25's post:
drjf (03-13-2013@11:58 AM)
10-03-2013, 07:28 PM
Post: #3
RE: Software Update from Asiasat 5
not possible brother through usb
Like PostLike Reply
[-] The following 1 user Likes lonezahoor's post:
drjf (03-13-2013@11:58 AM)
19-03-2013, 04:10 AM
Post: #4
RE: Software Update from Asiasat 5
No way. Sent your receiver to Dammam area and get it upgraded.
Like PostLike Reply
19-03-2013, 01:25 PM
Post: #5
RE: Software Update from Asiasat 5
^ You Mean In Dammam Area , Receiver Could Be Upgraded Through Asiasat 5 ?
Like PostLike Reply
21-03-2013, 12:14 AM
Post: #6
RE: Software Update from Asiasat 5
No through NSS6 as it is receivable in Dammam and nearby area
Like PostLike Reply
21-03-2013, 04:21 AM (This post was last modified: 21-03-2013 04:22 AM by sakeer kuruka.)
Post: #7
RE: Software Update from Asiasat 5
u have way to work to channel 1 to 91,when booting time press channel plus buttun,more info call my number..0580023908.
Like PostLike Reply
21-03-2013, 04:39 PM
Post: #8
RE: Software Update from Asiasat 5
(21-03-2013 04:21 AM)sakeer kuruka Wrote:  u have way to work to channel 1 to 91,when booting time press channel plus buttun,more info call my number..0580023908.

Thank you. I have been doing the same.
What I wanted was to get out of these 'horrible steps' and find a way to update the firmware.
Like PostLike Reply
24-08-2015, 07:19 PM
Post: #9
RE: Software Update from Asiasat 5
(21-03-2013 04:39 PM)drjf Wrote:  Thank you. I have been doing the same.
What I wanted was to get out of these 'horrible steps' and find a way to update the firmware.

Hi,

I recently got my STB upgraded (software) from Jeddah itself.
I got it done in 15 minutes.
Any idea how it is done in Jeddah where there is no NSS signal???
Like PostLike Reply
25-08-2015, 04:13 PM
Post: #10
RE: Software Update from Asiasat 5
(24-08-2015 07:19 PM)drjf Wrote:  Hi,

I recently got my STB upgraded (software) from Jeddah itself.
I got it done in 15 minutes.
Any idea how it is done in Jeddah where there is no NSS signal???

nss signal available in jeddah. I am also upgraded software.
Like PostLike Reply


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  receiver stuck at "Forced software update" tariqonnet 2 262 30-08-2015 12:30 PM
Last Post: sutharshan
  no new software found jmk.khan 3 256 24-08-2015 07:39 PM
Last Post: drjf
  Breaking News: Dish TV NSS 6 Software upgrade in Jeddah Alansenthil 8 1,975 24-04-2015 04:05 PM
Last Post: chitrapriyakp
  DDF Exclusive: List of channels scanned from Asiasat 5 TPs for Dish TV Mr.Kumarbhai 72 15,401 14-03-2015 08:48 AM
Last Post: jnkp2519
  Help: need help with respect to firmware update in saudi aseemsmgin 13 647 12-06-2014 06:59 AM
Last Post: Vikrm



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)