• Welcome to DreamDTH Forums
    An online community for the television enthusiasts!
    Log in or Register

Seeking Help Dish tv STB working with D2h Antenna

  • Thread starter SATFAN
  • Start date
  • Replies: Replies 12
  • Views: Views 2,187

SATFAN

Registered
Joined
29 Aug 2013
Messages
534
Reaction score
517
@Rom1moR , Bro,Is it possible to use Dish tv STB with the D2h Antenna (With ST2 Alignment). Kindly advise whether possible.
 

Rom1moR

Registered
Joined
22 Jan 2016
Messages
4,782
Reaction score
5,077
You can use your Dish box with any DTH Antenna available at your place.. All need is get Antenna Aligned towards ST2 Satellite & get your connection tagged for ST2 in system to receive service.. same applicable for D2h box ( New & migrated ) SES8 Satellite alignment..
 
Last edited:

Niel Kumar

Dish D2H Expert
Contributor
Joined
20 Jan 2019
Messages
1,571
Solutions
1
Reaction score
4,460
You can use your Dish box with any DTH Antenna available at your place.. All need is get Antenna Aligned towards ST2 Satellite & get your connection tagged for ST2 in system to receive service.. same applicable for D2h box ( New & migrated ) SES8 Satellite alignment..
mention the STB models which support both SES8 / ST-2
 

SATFAN

Registered
Joined
29 Aug 2013
Messages
534
Reaction score
517
D-6005 HD Bro, Already using with Dishtv -ST2 Alignment. Now want to use the same STB in some other place with D2h -ST2 Alignment.

 

SATFAN

Registered
Joined
29 Aug 2013
Messages
534
Reaction score
517
D-6005 HD Bro, Already using with Dishtv -ST2 Alignment. Now want to use the same STB in some other place with D2h -ST2 Alignment.
@Rom1moR , bro can we connect my D-6005 HD in old Sony CRT TV with RCA connection (3 wire in tv to 1 input in Dishtv settop box).
Pl Clarify ASAP
 

Rom1moR

Registered
Joined
22 Jan 2016
Messages
4,782
Reaction score
5,077
Dish HD D-6005 HD ( Zenega ) has AV Out Port option apart from HDMI.. you can use it to connect..
 
Last edited:

kavinamakkal

Registered
Joined
27 Mar 2019
Messages
38
Reaction score
23
Dish HD D-6005 HD ( Zenega ) has AV Out Port option apart from HDMI.. you can use it to connect..
hi, i did not recharge my dish tv connection for past 4 years. whether can i recharge and use it again?.

One more thing is that i took new dish tv connection recently , i got new DISH D2H STB DV-5510 HD set top box. and i connected to my projector and bose soundbar ( audio through projector's bluetooth). I am experiencing audio lagging behind about 5 seconds. how to rectify it. please any suggestion. new stb box have hdmi and av port, but no optical output.


My old settop box hd d-6005 hd have hdmi and optical.

 
Last edited:

kavinamakkal

Registered
Joined
27 Mar 2019
Messages
38
Reaction score
23
Bluetooth is not a good i think
soundbar have hdmi input, bluetooth, optical and aux.
projector have hdmi input, aux, bluetooth, av input
set tob box have hdmi , av output.


from stetop box to projector i have connected using hdmi, to soundabar whether can i use aux cable? in av output from stb.
or whether hdmi splitter is better option. whether it will work.
 
Last edited:
Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock