Does Tata Sky mpeg4 HD box has Optical Port?

raj_dth

Registered
Joined
27 Feb 2014
Messages
13
Reaction score
3
Hi,

It is not clear whether Tata Sky has Optical or Coaxial port in their new mpeg4 HD set top box? Has anybody recently purchased HD mpeg4 box through online of Tata Sky website? If yes, what does it have Optical or Coaxial port?

Raj
 

Aditya Karan Singh

Registered
Joined
31 Oct 2013
Messages
63
Reaction score
5
All hd boxes are mp4 compatible and i think they are giving Samsung and technicolor hd boxes, both have optical out.
Old kaonmedia hd box has coaxial only and tatasky +hd box have both coax and optical.
 

raj_dth

Registered
Joined
27 Feb 2014
Messages
13
Reaction score
3
Aditya Karan Singh said:
All hd boxes are mp4 compatible and i think they are giving Samsung and technicolor hd boxes, both have optical out.
Old kaonmedia hd box has coaxial only and tatasky +hd box have both coax and optical.
Thanks a lot, but Tata Sky customer care continue to mention that all HD boxes has only Coaxial, only HD+ recoder has Optical port.

I still can't figure out correct information.

By, any chance do you know if any of the recent online purchase customers got Optical port?
 

mmadhankumar

Staff member
Administrator
Joined
6 May 2012
Messages
9,106
Reaction score
8,860
raj_dth said:
Tata Sky customer care continue to mention that all HD boxes has only Coaxial, only HD+ recoder has Optical port.
yes i believe the same.... I have a Samsung HD box which has only Coaxial, and no Optical.... :(
 

Aditya Karan Singh

Registered
Joined
31 Oct 2013
Messages
63
Reaction score
5
mmadhankumar said:
yes i believe the same.... I have a Samsung HD box which has only Coaxial, and no Optical.... :(
Yeah i check samsung box have coax technicolor box have optical. But dont know which box they are currently suppling.
Technicolor hd box in the pic
 

raj_dth

Registered
Joined
27 Feb 2014
Messages
13
Reaction score
3
Aditya Karan Singh said:
Yeah i check samsung box have coax technicolor box have optical. But dont know which box they are currently suppling.

Thanks for sharing your knowledge.

It is so pathetic that Tata Sky customer care doesn't have this information. If Tata Sky doesn't provide this information, who can provide this knowledge.

I cannot make any compromise, as currently available home theatres in market doesn't have Coaxial In. Why is Tata Sky still supplying outdated STB?
 

Sarkar

Dream Legend
Joined
1 Jun 2013
Messages
20,955
Reaction score
6,398
Re: RE: Does Tata Sky mpeg4 HD box has Optical Port?

raj_dth said:
Thanks for sharing your knowledge.

It is so pathetic that Tata Sky customer care doesn't have this information. If Tata Sky doesn't provide this information, who can provide this knowledge.

I cannot make any compromise, as currently available home theatres in market doesn't have Coaxial In. Why is Tata Sky still supplying outdated STB?
Supplying from storage imported long ago.
 

NinadG

Registered
Joined
22 Sep 2013
Messages
2,468
Reaction score
323
raj_dth said:
Thanks for sharing your knowledge.

It is so pathetic that Tata Sky customer care doesn't have this information. If Tata Sky doesn't provide this information, who can provide this knowledge.

I cannot make any compromise, as currently available home theatres in market doesn't have Coaxial In. Why is Tata Sky still supplying outdated STB?
You can try asking TS specifically for Technicolor STB or STB with optical output. Send email to CC/CEO with your requirments. They will either say or no. poochne mein kya jaata hai....
 

me_saket

Registered
Joined
24 Nov 2012
Messages
5,079
Reaction score
486
I got new techicolor stb
port cn be checked by me in 2 days
as stb not with me

Sent from my HuaweiU8300
 

NinadG

Registered
Joined
22 Sep 2013
Messages
2,468
Reaction score
323
Just check Shopclues.com for your requirement whether its available....
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S does airtel dth has mobile app to view channels like tata sky ? Airtel Digital TV 11
S Does Tata Sky+HD need component cables as well as HDMI Tata Sky 14
DTH Fan Does Annual Mega HD Pack Still Exist in Tata Sky? Tata Sky 9
AZHAR001 does tata sky have ten hd??? General DTH News & Discussions 3
V Tata(Sky feels the pinch as GSat12 at 83.0°E does not have Ku-band transponders Tata Sky 5
A How does TATA Sky's Auto Standby feature exactly work? Tata Sky 7
S Does Warner Bros Hindi Dub movies air on TV? Hollywood 6
happy_penguin Discussion If its all about competition why doesn't Digital Cable providers offer online channel selection like DTH does ? Digital Cable TV 11
DreamDTH.com Article d2h does a flip-flop as it revises NCF for the third time within 7 days; offers 3 slabs based NCF DreamDTH Articles Discussions 0
amansingh Seeking Help Does airtel dvr work with splitter Airtel Digital TV HD 5
S Google home app does not detect xsteam box Airtel Xstream 5
H My Airtel TV HD account is suspended and does not show customer id Airtel Digital TV HD 14
C Bouquet Selection Site at TRAI does not work General DTH News & Discussions 5
Basil Article Discovery to TRAI - Draft Amendment does not secure the revenue of the broadcasters DreamDTH Articles Discussions 0
Ramit Panangat Why does Disney International HD is not a part of any bouquet? General DTH News & Discussions 1
S Does the HD DVR Box support 60Hz output? Tata Sky+ HD 14
Sai Nivedh Seeking Help When does Bangla Talkies start telecast Bangla Movies? TV Shows & Programs 1
V Airtel internet tv : Does it even work? Airtel Internet TV 4
happy_penguin Discussion Does your cable provider offer Aaj Tak HD ? Digital Cable TV 10
A Seeking Help How does Airtel Internet TV works? Airtel Internet TV 5
V DTH Updates Does Dishtv Doing Fraud Dish TV 5
Vadirocks Discussion Does DTH Companies Are Insuring Their Boxes? General DTH News & Discussions 5
Raviteja Seeking Help Does airtel still have Max HD 8M+4M for 1786 AP/TN package? Airtel Digital TV 4
B Does it take time to change channels in airtel internet TV? Airtel Internet TV 0
azaanabbas Does TataSky Mobile App redirect? Tata Sky 10
Similar threads

























Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock