• Welcome to DreamDTH Forums
    An online community for the television and tech enthusiasts!
    Log in or Register

My Dish Images ( 4 Dish) (1 Viewer)

Imran Shekh

Registered
Joined
8 Nov 2013
Messages
1,495
Reaction score
367
1st is For Asiasat 5 100.5* east ( 6 Feet Colarado )
2nd is For Asiasat 7 105* east ( 5 Feet Solid )
3rd is For Yamal 202 49* east ( Old 4 feet Dish )
4th is For DDD+ , NSS6 & SES8 ( Tatasky Dish )
 

Imran Shekh

Registered
Joined
8 Nov 2013
Messages
1,495
Reaction score
367
Also Have One More 6 Feet Solid Dish , Only For Catching New Satellites !
Today I catch Yahsat 52.5* east But Signal Quality Of Some Channels are Very Low .
I am Using Prime Focus KU Band LNB !
 

SarfaRaZ

Dream Expert
Joined
16 Jul 2013
Messages
57,257
Reaction score
34,790
Nice Dish Setup & Good Snapshots Imran Bro :tup
 

jkaza

Dream Shine
Joined
11 Oct 2012
Messages
640
Reaction score
333
Good Setup Thanks for Dish SS... :c :)
 

Imran Shekh

Registered
Joined
8 Nov 2013
Messages
1,495
Reaction score
367
Temporary Setting For My 5th Dish

Catch Yahsat at 52.5* east



Signal Quality is Very Low & At Night Time Mostly Channels Signals are Gone !
Don't Know Why ?
Is there any other lnb except Prime focus , from its help I am Getting Good Signals from this Satellite !
 

SarfaRaZ

Dream Expert
Joined
16 Jul 2013
Messages
57,257
Reaction score
34,790
Congratulations Imran bhai for catching Yahsat :tup
Good Snaps.
 

MOLOYBORA

Dream Shine
Joined
22 Aug 2013
Messages
849
Reaction score
186
Good Snap.....

But Why you can not dish set up on stand. It is on floor. And You can get 3/4 Satellite in One 6 feet dish. Why separate dish use for one satellite. It is area coverage and money wastage.


Any way....

How many channel form Yamal 202....????
 

Imran Shekh

Registered
Joined
8 Nov 2013
Messages
1,495
Reaction score
367
No Bro , Dish Set on Stand not on the floor !
All Above Four Satelites are Fixed by Me , I am Not Change that in near future !
In Asiasat 5 , Trace Urban HD is not Getting Easily with Multiple LNBs !
In Asiasat 7 , Mostly Channels are Very Good that's why I Used Separate Dish for This Satellite !
Lastly Yamal 202 Dish is very Old & Not Able for Catching any Foreign Satellites , That's why I Sat Yamal 202 !
Other Dish is for DDD+ NSS6 & SES8 !
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock