New Tata Sky Problem

aneesh120

Registered
Joined
15 Nov 2013
Messages
77
Reaction score
72
I just shifted from my local cable operator 7star to tatsky HD and it got installed yesterday, i was surprised to see HD PQ/AQ was not as good as my cable operator infact most of the HD channels are looking like SD channels to me on further checking i found that signal quality was at 0% is this normal if not what should i do?
experts please help.
Have already gone for Annual ultra HD plus package so can't drop this connection now.
I am attaching screenshot.
 

Rushil

Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
14,348
Reaction score
12,541
you are getting null signal Quality :hehe :s

at this stage decreasing in quality is obvious :s
 

Nilu334

Registered
Joined
7 Oct 2015
Messages
3,275
Reaction score
6,087
Hd channel looks like sd channel.....Definitely some problem your box...Yes audio not good in tata sky...

 

Rushil

Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
14,348
Reaction score
12,541
Nilu334 said:
Hd channel looks like sd channel.....Definitely some problem your box...
i think problem is in his Dish Alignment since his signal quality is null:U
 

Rushil

Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
14,348
Reaction score
12,541
Nilu334 said:
No....my box signal quality very good...
i am talking about his not you :no :no

your case is rare and odd :u :lol :shy
 

Thakur

Banned
Joined
30 Aug 2013
Messages
14,856
Reaction score
8,571
Nilu334 said:
Hd channel looks like sd channel.....Definitely some problem your box...Yes audio not good in tata sky...
Not box problem :k


Lnb & satellite direction problem :k

Both satellite same direction not little difference :k
 

aneesh120

Registered
Joined
15 Nov 2013
Messages
77
Reaction score
72
The colors in HD channels are not bright and vivid like my cable connection and also there is lack of details in HD channels audio also lacks bass but thanks for all your help..
I had told installer about signal problem when he installed but he told me signal and strength will be in range of 20 also it is fine and he was like he has installed many boxes today dimaag kharab hogaya hai..
Will complain to CC right now i think its problem with dish alignment too.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Seeking Help Tata sky no signal problem Tata Sky 10
J Funny problem with my tata sky reception Tata Sky 3
ashishpanghaal Seeking Help Signal problem in tata sky Tata Sky HD 7
Imam.Hossain Seeking Help Facing Problem in Doing Chat with Tata Sky CC in mytatasky.com Tata Sky 15
D Sony YAY! Channel Recording Problem on Tata Sky Tata Sky 7
G Tata sky video problem Tata Sky 1
A Tata sky signal gone at 8.10 anyone facing problem Tata Sky 3
K Problem with Audio Feed Language Setting in My New Tata SKY HD STB Tata Sky 6
D When Will Tata Sky Fix HD Channels Audio Problem? Tata Sky HD 50
S Tata Sky HD Remote Problem Tata Sky HD 2
A Why Tata sky is not sorting fav audio problem in HSTV 18 HD Tata Sky HD 2
Thakur Tata sky all channel pic showing problem up down Tata Sky 11
G Piculiar problem with my tata sky Tata Sky 5
N Tata Sky services down due to signal problem Tata Sky 1
P tata sky problem Tata Sky 10
S Facing any signal problem in tata sky? Tata Sky 30
T Tata Sky Problem Tata Sky 0
T Tata Sky Problem Tata Sky 4
Deep Mody DTH Updates 1 Channel To Be Dropped By Tata Sky Tata Sky 0
DreamDTH.com Article Tata Sky to discontinue 36 curated packages from 16th October DreamDTH Articles Discussions 0
Shivraj DTH Updates AM News removing from Tata Sky platform Tata Sky 4
Shubh DTH Updates 36 Tata Sky packs will be discontinued from 16 October Tata Sky 2
Pritish Kumar Good News Finally installed Tata Sky HD Tata Sky HD 15
DJ Roy Tata Sky Seniors | Jingalala Afternoon offer | September 30th 2020 Tata Sky 0
Pritish Kumar Good News Ordered Tata Sky HD Tata Sky HD 8

Similar threads

Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock