• Welcome to DreamDTH Forums
    An online community for the television enthusiasts!
    Log in or Register

No signal In Reliance shared TP's {solved}

Status
Not open for further replies.

Haipawans

Banned
Joined
23 Feb 2015
Messages
1,327
Reaction score
910
No signal In Reliance shared TP 12643,12603/V/327000:angry

Have u experienced this... plz.. post u r reply...:huh
 

drizzles

Registered
Joined
7 May 2011
Messages
86
Reaction score
31
RE: No signal In Reliance shared TP's

yes it happens ..

FINE tune ur dish / LNB

check for any obstruction near dish like trees etc
 

Haipawans

Banned
Joined
23 Feb 2015
Messages
1,327
Reaction score
910
RE: No signal In Reliance shared TP's

drizzles said:
yes it happens ..

FINE tune ur dish / LNB

check for any obstruction near dish like trees etc
have u experienced
 

abc123

Registered
Joined
7 Jan 2016
Messages
76
Reaction score
53
RE: No signal In Reliance shared TP's

yes I am also facing problem shows No signal
 

Haipawans

Banned
Joined
23 Feb 2015
Messages
1,327
Reaction score
910
RE: No signal In Reliance shared TP's

abc123 said:
yes I am also facing problem shows No signal
thank u for reply bro...:)
may be problem at sun direct / rdtv side...:angry:angry:angry
 

Haipawans

Banned
Joined
23 Feb 2015
Messages
1,327
Reaction score
910
RE: No signal In Reliance shared TP's

Problem Solved...:)
screen shot follows.
 

drizzles

Registered
Joined
7 May 2011
Messages
86
Reaction score
31
Glad to hear that your problem is solved.

was it problem from SUN DIRECT ?
 

abc123

Registered
Joined
7 Jan 2016
Messages
76
Reaction score
53
yes problem from Sundirect now problem resolved
 

Haipawans

Banned
Joined
23 Feb 2015
Messages
1,327
Reaction score
910
drizzles said:
Glad to hear that your problem is solved.

was it problem from SUN DIRECT ?
yes bro... problem from sun direct or rdtv end.. because , it is a rdtv transponder...
me nd abc123 bro both are facing that problem...
anyway... problem solved...:)

plz, close this thread... problem solved...
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Breaking Antrix cuts signal to Reliance Big TV Reliance Digital TV 26
waheedaup Help: Can I Receive Reliance & Sun DTH Signal on 2 Fee Dish? General DTH News & Discussions 0
C Reliance BIG TV Signal problem at Riyadh Reliance Digital TV 24
mmadhankumar CCI gives green signal to Reliance- Raghav Bahl deal TV Channels News 0
Sun2020 Signal Test 100% Tata Sky HD 3
Debobrata No Signal Issue Airtel Digital TV 0
swcptb Seeking Help Few channels showing no signal d2h (formerly Videocon d2h) 1
R Discussion Airtel Xtream Box Signal Strength vs Quality Airtel Xstream 2
freedishlover Good News Purchased Yuri ysm999dx sat signal meter STB & Satellite TV Equipments 9
Z Seeking Help No signal on transponders Dish TV HD 3
R Signal issue on some of TPs Airtel Xstream 0
SATFAN Seeking Help No Signal after Rain- In Dishtv(ST2) d2h (formerly Videocon d2h) 5
S No Signal In Some channels How To Solve Sun Direct 2
B Seeking Help Not Getting Signal For 1 TP (ST2) Dish TV 3
ajsdr08 No signal - reg. d2h (formerly Videocon d2h) 2
AVINASH PANKAJ SIGNAL SETTING KE LIYE DD Free Dish 1
J Seeking Help Signal not receiving Tata Sky 2
Mahen Dharshan Seeking Help Signal drop after 9pm on insat4A channels Tata Sky 5
K Seeking Help No Signal in STB d2h (formerly Videocon d2h) 0
V Seeking Help Signal issues with Tata Sky Multi TV Tata Sky 11
V Freezing and signal issue Airtel Digital TV 0
P Seeking Help Signal quality issue on Free Dish DTH Support & Comparisons 0
ps1193 Seeking Help frequent weak signal quality during bad weather Airtel Digital TV 2
Sagar Dangar Seeking Help Anybody else facing random transponder no signal problem in Dish TV SES8? (Showing 301 signal not found) Dish TV 7
S Seeking Help Signal Error Tata Sky HD 3

Similar threads

Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock