• Welcome to DreamDTH Forums
    An online community for the television enthusiasts!
    Log in or Register

People using Reliance Digital in your surroundings?

Hassan Syed

Banned
Joined
5 Mar 2012
Messages
5,137
Reaction score
2,669
Let's discuss how many people are using Reliance Digital in our surroundings to know how poplar Reliance Digital these days? In my village me and my neighbours are using Reliance Digital other than that no one else has Reliance Digital set top box. No dish is pointing towards Reliance Digital :(
 

Saj 007

Contributor
Joined
29 Jan 2015
Messages
9,885
Reaction score
10,810
In my area I saw one red color Big TV dish, but without cable...:shy
 

98shubhamk

Contributor
Joined
12 Jul 2015
Messages
1,319
Reaction score
722
In my area one of my neighbor is using rDTV
 

Rushil

Contributor
Joined
7 Oct 2013
Messages
14,355
Reaction score
12,556
In my are one guy was uing from last 5 years but last month he moved to ts :shy :lol
 

gubbimari

Contributor
Joined
5 May 2011
Messages
942
Reaction score
1,420
In my area i can see few reliance dish antenna with red color with old big tv logo and grey color dish with only reliance logo.Previously i was using sun direct then reliance dth and finally moved to d2h 6 months ago.
 

rinshad

Registered
Joined
10 Apr 2015
Messages
282
Reaction score
40
In my area, still I don't find rdtv user!!!!!! Majority is Airtel dth........
 

greylala91

Contributor
Joined
23 Dec 2015
Messages
544
Reaction score
411
In my area, it's only dish TV and tatasky. No other DTH Used. Some people are using both dish and tatasky. They must be rich
 

Hassan Syed

Banned
Joined
5 Mar 2012
Messages
5,137
Reaction score
2,669
Rushil.D said:
In my are one guy was uing from last 5 years but last month he moved to ts :shy :lol
He must have got suggestion from u :lol
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Basil ‘Cafe Rio’ on Six amplifies WC frenzy using Reliance MediaWorks facility TV Channels News 1
Er. Dhananjay how to get channels using existing reliance setup Reliance Digital TV 5
S Hi, i was using airtel digital tv before 3 years ago and now i have shifted nd want to continue same connection but i forgot the registered mobile no. Airtel Digital TV 1
A Seeking Help Entering USALS and Using USALS in an STB Satellite Dish Setup 0
Johny Azimuth setting using mobile apps STB & Satellite TV Equipments 0
S Which satellite is Tata sky is using?? Tata Sky 11
DreamDTH.com Article Tata Sky offering 2 month guaranteed cashback on 12 months recharge using Citibank DreamDTH Articles Discussions 0
S Discussion Not able to view favourite channels using Airtel Xtreme Box Airtel Xstream 12
Babu_moshai Seeking Help How to recharge Sun base pack using Sun direct balance? Sun Direct 3
S Discussion Should we continue using videocond2h or look for alternative d2h (formerly Videocon d2h) 19
M.J.Sadiq DTH Updates Channel updates from Insat 4A & GSAT 10 (Tata Sky) TPs using USB DVBS/S2 Card Tata Sky 3
L Seeking Help Anyone using 32 inch 720p tv plz help Satellite Dish Setup 11
G Anyone using Solid HDS2X 8181 settop box ? STB & Satellite TV Equipments 1
deepak.das Seeking Help 2160 P resolution using Airtel Internet TV Airtel Internet TV 3
Deep.S Good News "Movie Plus" is Now Using License of "Indian Fashion TV" TV Channels News 0
Prkr Seeking Help How to know RTN using cosutmer id.? DTH Support & Comparisons 1
H How to pay Dishtv India using international debit card (not indian bank) ? Any alternative way? Dish TV 0
S Can a user activate packs using the main balance of the account ? DTH Support & Comparisons 2
M Unable to get LNB signals simultaneously in multiple STB using LNB Splitters C Band & KU Band Reception 12
M Seeking Help Zenega D6000 HD box outputs Dolby Sound or PCM Audio using optical output ? Dish TV 0
R Breaking Dish TV India using ST2 (D2H) satellite from today 4th May 2018 d2h (formerly Videocon d2h) 290
Sateesh_Hyd Seeking Help How to connect my Wifi to TV using TATASKY HD Box Tata Sky HD 2
JitendraKumar DTH Updates Dish TV to provide audience measurement data through hybrid STBs using RPD Dish TV 1
D My short review after using my new TATA sky for 5 days. Tata Sky 14
D SOLID HDS2-6069 recovery using RS232 cable STB & Satellite TV Equipments 4

Similar threads

Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock