• Welcome to DreamDTH.com - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Register or Login yourself to ask a question, participate in a discussion.

Change of pack

amndip

Registered
Joined
22 Nov 2014
Messages
92
Reaction score
9
Is there any way to activate south pack in north india in airtel dth?


 
Joined
23 Dec 2014
Messages
5,610
Reaction score
1,067
yes u can activate south packs in north india.

in airtel n d2h its possible but for others i don't know as i have been using these 2 dth only.
 

amndip

Registered
Joined
22 Nov 2014
Messages
92
Reaction score
9
Prateek i m using airtel so pls tell me


 
Joined
23 Dec 2014
Messages
5,610
Reaction score
1,067
i did it in airtel as well as in d2h also. call to cc or do it online via ur account of ur dth.
 

amndip

Registered
Joined
22 Nov 2014
Messages
92
Reaction score
9
Prateek i called cc but they refused
They said u cannot get south pack in north india


 

bhupendra22009

Registered
Joined
18 Jan 2015
Messages
1
Reaction score
0
you can change pack go to online module of ADTv and then my current subscription . Then Change pckge and then select monthly and change it
 

sagar.patnaik

Dream Shine
Joined
20 Nov 2014
Messages
949
Reaction score
198
bhupendra22009 said:
you can change pack go to online module of ADTv and then my current subscription . Then Change pckge and then select monthly and change it
Airtel doesnt allow to change packs online. They have the feature but it doesnt work. The cc said you need to call them if you want to change pack or channels
 

Deepu Darling

Sandeep Reddy
Staff member
Dream MOD
Joined
6 Sep 2014
Messages
7,365
Reaction score
14,029
send package code from ur reg mobile number to 54325.for eg:if u want south value sports standard pack send sms SVALS to 54325.
 
Top Bottom

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock