• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Dish image and signal strength in qatar for airtel

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,616
Likes
3,926
#2
Excellent Images :up: ! Many Many thanks For this :clapsmiley:
We use 2 Feet Dish for these Satellite and Size in qatar
 
Joined
Mar 2, 2011
Messages
32
Likes
22
#3
Vikram said:
Excellent Images :up: ! Many Many thanks For this :clapsmiley:
We use 2 Feet Dish for these Satellite and Size in qatar
We r using 165 cm dish for it but 120 cm dish also work for airtel in qatar

I will post some more images but i am not comfort with tynipic if u can register to imageshoke then it is good ?[hr]
This is the signal level and quality of airtel dth in Qatar by DVB S2 computer card


 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,616
Likes
3,926
#4
what is cost of this card and images quality ? Direct Lnb Input this Card ? Can V watch Airtel Channels in Pc ?
 
Joined
Mar 2, 2011
Messages
32
Likes
22
#5
If u can give me one Unpaierd airtel card then u can watch airtel free
by computer card !!!
 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,616
Likes
3,926
#6
what is unpaired Card ? i think all Card is Unpaired But Stb Pairing With Spacial Card !
 
Joined
Mar 2, 2011
Messages
32
Likes
22
#7
Vikram said:
what is unpaired Card ? i think all Card is Unpaired But Stb Pairing With Spacial Card !
Means if the card is put in some other stb it should work ,if the stb have NDS reader case of Airtel Sundirect irdito
 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,616
Likes
3,926
#8
yes :up:! Airtel and tatasky use videoguard and sundirect,D2h, irdito & Dishtv Conex, i know Sun direct & Big Tv Card working in all stb,
 
Joined
Mar 2, 2011
Messages
32
Likes
22
#9
Vikram said:
yes :up:! Airtel and tatasky use videoguard and sundirect,D2h, irdito & Dishtv Conex, i know Sun direct & Big Tv Card working in all stb,
No only old card from sun direct and dish tv is working i don't know about
Bigtv.Because i try both card old and new
 

mystic

Dream Pro
Joined
Apr 8, 2011
Messages
4,737
Likes
1,610
#10
:clapsmiley: Good work ....

:eek:ooh no: Signal quality below 50 % @ first pic



:eek:ftopic: Too much water marking :wallnalsirmarna: