• Welcome to DreamDTH.com - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Register or Login yourself to ask a question, participate in a discussion.

Dish TV NSS 6 Software upgrade in Jeddah

Alansenthil

Registered
Joined
31 Mar 2012
Messages
19
At last here is the final solution for Dish TV DTH lovers.For Software upgrade and any other conflicts please call me 24/7.

Contact number:05####(Jeddah)

MOD Note: Please don't provide personal details
 

DoesntMatter

Registered
Joined
8 Aug 2013
Messages
5
NSS 6 signal is not available in Jeddah. I think he means software / firmware upgrade for the receiver. Usually people will take the receiver to India to get the software updated or send to Eastern Province (where NSS signal is available). I believe he'll provide the same service.

@Alansenthil: Where's your shop in Jeddah?
 

elias28681

Registered
Joined
17 Jan 2015
Messages
3
Hi Senthil,
Can you help me, i have below problem.
my dish setted for NSS6.
Home Transponder : 12582 V 40700.
Signal Strength : 85 %
Signal Quality : 78 %.

From yesterday , error 301 Signal not found. but Signal Strength : 85 % / Signal Quality : 78 %.
But in STB inf screen , all transponder showing RED.
Please let me know what can i do.
Thanks
 

Alansenthil

Registered
Joined
31 Mar 2012
Messages
19
DoesntMatter said:
NSS 6 signal is not available in Jeddah. I think he means software / firmware upgrade for the receiver. Usually people will take the receiver to India to get the software updated or send to Eastern Province (where NSS signal is available). I believe he'll provide the same service.

@Alansenthil: Where's your shop in Jeddah?
Call me man,I will guide you.

I'am talking about NSS 6 95.0E not Asiasat 5 100.5E
 

Alansenthil

Registered
Joined
31 Mar 2012
Messages
19
elias28681 said:
Hi Senthil,
Can you help me, i have below problem.
my dish setted for NSS6.
Home Transponder : 12582 V 40700.
Signal Strength : 85 %
Signal Quality : 78 %.

From yesterday , error 301 Signal not found. but Signal Strength : 85 % / Signal Quality : 78 %.
But in STB inf screen , all transponder showing RED.
Please let me know what can i do.
Thanks

Try to modify your home TP as 12688 Then It will okay...
 

elias28681

Registered
Joined
17 Jan 2015
Messages
3
in my TP list following are Green.
1-12522 V 40700
2-12588 V 40700
3-12642 V 40700
4-12702 V 40700.
and Details are below when i do channel search,
Home Freq : 12522
No of Transports : 22
TV Channels : 53
Audio Channels : 0
Network Services: 1.

My dish antena size is medium and single LNB.
Signal Strength : 85 %
Signal Quality : 78 ~ 81 %.

So please advice me , further what shall i do to get more channels.
 

chitrapriyakp

Registered
Joined
1 Apr 2015
Messages
15
You mentioned all 4 transponders from Asaisat-5 100' E (Not from NSS-6) You cannot receive NSS-6 satellite signal at yanbo. I am not getting NSS-6 Signal at Riyadh. I tried many times to receive signal from NSS-6 with Hunter-2.4 Meter dish with Stargold Fuji LNB, But not succeed.
You have to send receiver to software update to India or where there is NSS-6 Signal available to fix your receiver problem.
 

ABHI1

Registered
Joined
20 Feb 2016
Messages
2
elias28681 said:
in my TP list following are Green.
1-12522 V 40700
2-12588 V 40700
3-12642 V 40700
4-12702 V 40700.
and Details are below when i do channel search,
Home Freq : 12522
No of Transports : 22
TV Channels : 53
Audio Channels : 0
Network Services: 1.

My dish antena size is medium and single LNB.
Signal Strength : 85 %
Signal Quality : 78 ~ 81 %.

So please advice me , further what shall i do to get more channels.
 
Top Bottom