1. Dear Guest, Welcome to DreamDTH. Please Login or Create an Account with Us
  2. Download DreamDTH App for iOS | Android

FTA cheenels in adtv

Discussion in 'Airtel Digital TV' started by gunaa, Mar 21, 2011.

  1. gunaa

    gunaa Registered

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Threads:
    2
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hai friends.
    I am new member to this forum.
    How to view fta chennels in airtel digital stb.
    please help me.
     
  2. Bapun Raz

    Bapun Raz Waiting... Staff Member Administrator

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Threads:
    5,047
    Messages:
    25,580
    Likes Received:
    31,184
    Location:
    India
    ^^^

    hii gunna,
    U can not view any FTA Channel in ADTV:)
     
  3. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Threads:
    892
    Messages:
    5,600
    Likes Received:
    3,862
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    u can view fta channel in airtel stb but first of all u need to a active subscriber of adtv , 2nd if u have adtv old stb model with up side button u watch fta channel in old box.
     
  4. gunaa

    gunaa Registered

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Threads:
    2
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hai vikram
    I am current active subscriber of adtv.
    I have adtv old stb model with up side buttons.
    please tell me next option.
     
  5. Arsh25

    Arsh25 Registered

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Threads:
    16
    Messages:
    436
    Likes Received:
    119
    Location:
    Fairbanks ,AK,USA
    As per Reports you cannot watch FTA Channels from other Sats. on any STB Make,model or software version.
     
  6. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Threads:
    892
    Messages:
    5,600
    Likes Received:
    3,862
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    if Your Adtv Stb in Active Mode u can Watching fta channel with free to air channel menu in airtel stb, select user tp in transponder list and serch this transponder in free to air channel menu,
    Soon We Post images for fta Reception in Airtel Digital Tv .
     
  7. Arsh25

    Arsh25 Registered

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Threads:
    16
    Messages:
    436
    Likes Received:
    119
    Location:
    Fairbanks ,AK,USA
    yes you can scan,but it shows information not available and sometimes even if it scans it will just store the channels but when you go to watch them it will show Error Code 8"services will resume shortly".
     
  8. gunaa

    gunaa Registered

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Threads:
    2
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
     
  9. Arsh25

    Arsh25 Registered

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Threads:
    16
    Messages:
    436
    Likes Received:
    119
    Location:
    Fairbanks ,AK,USA
    This is exactly what i was saying in my previous post.
     
  10. vishvish

    vishvish Dream Pro

    Joined:
    May 5, 2011
    Threads:
    23
    Messages:
    339
    Likes Received:
    362
    Location:
    india
    this what happening , what a heck of these stb , thay why not allowing to users to use it widely , even if thay enable how thay loose . nothing , as even thay(STB) are alredy dead who is not using it (subscription 0ver) , ultimatly those are dead huge revenue loss , if this fecility enabled atleast some of the dead stb's come to alive