• Welcome to DreamDTH.com - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Register or Login yourself to ask a question, participate in a discussion.

General Discussion about Airtel Digital TV- For any HELP & Issues

nanu

Banned
Joined
6 Sep 2017
Messages
33
Today I call cc I wanna close kids music hd RS 1 pack he says that u have not make new pack we can deactivate Ur pack u have to make new pack
 

RajKumar

Dream Legend
Joined
8 Feb 2016
Messages
13,283
Are you having the latest version my airtel app?
If yes, then open it & go to add topups section, there broadcaster bouquets are available select from them & if you want HD Ala-Carte then select high definition.

If this doesn't work then go to connections tab under my account. Click on change plan & select your desired HD bouquets/Ala-Carte.
This was showing when we going to add by your method.

 

Choco7905

Dream Pro
Joined
14 Jan 2018
Messages
2,319
This was showing when we going to add by your method.

Then only option is to add through connection tab i.e selfcare.
Got it Bro, but there is no option to add HD channels in Desktop version.
In broadcaster bouquets & Ala-Carte option you'll get both SD/HD channels.
 
Last edited:

Choco7905

Dream Pro
Joined
14 Jan 2018
Messages
2,319
Connection tab available bro, but in that no option available to add HD channels. if you found please share screeshot bro.
Click on change plan then recommended packs will be shown.
Click on create your own pack present below recommended packs.
Click on Ala-Carte then you'll see all genres & High Definition just like app.
Click on it you'll get all HD Ala-Carte channels.
Both HD bouquets & Ala-Carte are available for me.

 

RajKumar

Dream Legend
Joined
8 Feb 2016
Messages
13,283
Click on change plan then recommended packs will be shown.
Click on create your own pack present below recommended packs.
Click on Ala-Carte then you'll see all genres & High Definition just like app.
Click on it you'll get all HD Ala-Carte channels.
Both HD bouquets & Ala-Carte are available for me.
Thanks for this much help bro, for me its not seen in app or desktop, please verify your app version.







My 4.3.11.3

 
Last edited:

Choco7905

Dream Pro
Joined
14 Jan 2018
Messages
2,319
Thanks for this much help bro, for me its not seen in app or desktop, please verify your app version.
I am using the old version of app. The screenshots were from selfcare web portal.
Try clicking Star, Zee or Sony bouquets see if HD bouquets are visible.
 
Top Bottom