• Welcome to DreamDTH.com - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Register or Login yourself to ask a question, participate in a discussion.

Manually update software and set top box taking a long time to start

Real AB

Registered
Joined
3 Nov 2013
Messages
176
Reaction score
71
Can anyone tell me how to manually update software of the HD+ box?

I was told to press Exit 4 times and then 2467 while it shows "Initializing Please Wait" but it's not working.

The issue I am having is one of my set top box takes about double the time to load as compared to the other two. Any idea why and how to correct it?


Thanks
 

rahul1117kumar

Dream Legend
Joined
21 Jun 2013
Messages
14,813
Reaction score
17,363
Real AB said:
Can anyone tell me how to manually update software of the HD+ box?

I was told to press Exit 4 times and then 2467 while it shows "Initializing Please Wait" but it's not working.

The issue I am having is one of my set top box takes about double the time to load as compared to the other two. Any idea why and how to correct it?


Thanks
Real AB Bro, Do the below steps:

1. Let the STB running and watch any channel.
2. Don't switch of the STB using remote.
3. Switch of the main power of the set top box. Don't switch of the TV power.
4. Now switch on the main power of the STB.
5. You can see the text "Please wait while initializing" press 'exit' button twice, Then immediately press 2465. ADTV S/W will begin to download.

May be this might help you out with your problem.
 

Real AB

Registered
Joined
3 Nov 2013
Messages
176
Reaction score
71
Re: RE: Manually update software and set top box taking a long time to start

rahul1117kumar said:
Real AB Bro, Do the below steps:

1. Let the STB running and watch any channel.
2. Don't switch of the STB using remote.
3. Switch of the main power of the set top box. Don't switch of the TV power.
4. Now switch on the main power of the STB.
5. You can see the text "Please wait while initializing" press 'exit' button twice, Then immediately press 2465. ADTV S/W will begin to download.

May be this might help you out with your problem.
So it's 2465 not 2467 as I was told by the engineer of my town [emoji33]
 

Sanjeev

Banned
Joined
12 Apr 2012
Messages
4,924
Reaction score
835
Re: RE: Manually update software and set top box taking a long time to start

Real AB said:
So it's 2465 not 2467 as I was told by the engineer of my town [emoji33]
Instead of presssing 2465 use 2485 and press back or exit button 4 times and then the update will start
 

Real AB

Registered
Joined
3 Nov 2013
Messages
176
Reaction score
71
Re: RE: Manually update software and set top box taking a long time to start

Sanjeev said:
Instead of presssing 2465 use 2485 and press back or exit button 4 times and then the update will start
Now I am getting really confused as to what's the correct code [emoji53]
 

Mathan82

Registered
Joined
7 Feb 2015
Messages
27
Reaction score
1
I am having HD 3D box...Can someone guide me how to update software automatically or manually?

Many thanks
 

rahul1117kumar

Dream Legend
Joined
21 Jun 2013
Messages
14,813
Reaction score
17,363
Mathan82 said:
I am having HD 3D box...Can someone guide me how to update software automatically or manually?

Many thanks
Its same bro, try the above steps as posted by me.
 

Sanjeev

Banned
Joined
12 Apr 2012
Messages
4,924
Reaction score
835
Real AB said:
Now I am getting really confused as to what's the correct code [emoji53]
Sometimes 2465 won't work so use 2485 :k
 

neemas92

Registered
Joined
5 Mar 2016
Messages
1
Reaction score
0
does one need an internet connection for the update to download?
 
Top Bottom

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock