1. Dear Guest, Welcome to DreamDTH. Please Login or Create an Account with Us

Rfresh Your Airtel Digital Tv Account By Dreamdth

Discussion in 'Airtel Digital TV' started by Vikram, Apr 8, 2011.

  1. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Threads:
    892
    Messages:
    5,607
    Likes Received:
    3,909
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    Many Times We Can't On Stb when Recharging Time Or Our Account/Services Activate But we Can't View channel and display Error.....
    Please Send your Id With Pm to me,
    Refresh Done in next 10 Minuts and Channel Start In your Stb,
    No Need To Call customer Care for Refreshing Process.

    Thanks
     
  2. sunveer

    sunveer Registered

    Threads:
    285
    Messages:
    645
    Likes Received:
    70
    Joined:
    Apr 7, 2011
    Location:
    New Delhi
    How??:thinking:
     
    palashdey1 likes this.
  3. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Threads:
    892
    Messages:
    5,607
    Likes Received:
    3,909
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    How ?

    Send Pm me ........and test this process
     
    palashdey1 likes this.
  4. sunveer

    sunveer Registered

    Threads:
    285
    Messages:
    645
    Likes Received:
    70
    Joined:
    Apr 7, 2011
    Location:
    New Delhi
    What do you mean by Refreshing STB?
     
    palashdey1 likes this.
  5. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Threads:
    892
    Messages:
    5,607
    Likes Received:
    3,909
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    Account/Services Activate But Customer Can't View channel and display Error Like Error Code 6 Or Error Code 4 ,
    Refreshing Process Start channel With in 1 Minuts, many time sm2 error Solved by Refreshing,
     
    palashdey1 likes this.
  6. Mukul

    Mukul Registered

    Threads:
    4
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Apr 8, 2011
    Is it safe and secret enough to give costumer id?
     
    palashdey1 likes this.
  7. Vikram

    Vikram Staff Member Administrator

    Threads:
    892
    Messages:
    5,607
    Likes Received:
    3,909
    Joined:
    Nov 3, 2010
    Location:
    Bikaner, Rajasthan | Gurgaon, Haryana
    zawtunoo

    Your Account refresh request accepted.
    when channel start comment on below
     
    palashdey1 likes this.
  8. ohshit

    ohshit Registered

    Threads:
    1
    Messages:
    2
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Mar 10, 2011
    hello Vikram
    I am From Maldives and i deal with Airtel and its servises.
    Refreshing Airtel Is a mojor problem for us.
    If you could do that for us it would be a great help from your part. To my knowledge Refresh is done when it is in Error code 4 and for that we send the Customer Id ( CID ) to the customer care in india and to get the service it takes quit a lot of time. I am really confussed and i dont know what ( Pm ) is . Could please explain what this PM is and help me out in this refreshing problem.
     
    RaviSTP, Shahin Sarkar and palashdey1 like this.
  9. Mukul

    Mukul Registered

    Threads:
    4
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Apr 8, 2011
    I'm not getting e24 on economy sports pack. Will i get it if my stb is refreshed.
     
  10. Mukul

    Mukul Registered

    Threads:
    4
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Apr 8, 2011
    Yes, it is available.