• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

satellite meter maxpeak

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,619
Likes
3,938
#1






I’ve been using the MaxPeak Satellite Meter (SAM) for over a year now and have done Many satellite installations with it. With All installations, finding the satellite and fine-tuning the alignment took about 2-3 minutes:
The meter immediately locked on to the satellite (the speed at which the MaxPeak meter locks on to the satellite is amazing) and gave me the signal strength, signal quality as image.
 
Joined
Feb 5, 2011
Messages
3
Likes
3
#2
xboyraj said:






I’ve been using the MaxPeak Satellite Meter (SAM) for over a year now and have done Many satellite installations with it. With All installations, finding the satellite and fine-tuning the alignment took about 2-3 minutes:
The meter immediately locked on to the satellite (the speed at which the MaxPeak meter locks on to the satellite is amazing) and gave me the signal strength, signal quality as image.
Thanks :rolleyes:

Maxpeak is launching new satellite meter i.e. SAMlite2 - DVB S2. SAMlite2 is first low cost DVB S2 meter entire world. This meter will be available in March/April in entire world. DTH installer can buy this meter from Maxpeak India Private Limited, Delhi and its distributors.

Himanshu Sharma
 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,619
Likes
3,938
#4
As Par My Knowledge Every Maxpeak user Edit Tp With 1 Year After this Company Charges for Editing tp,
navaneethan u Want to edit To without maxpeak Site ? it is possible ?
 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,619
Likes
3,938
#6
Why Avoid Registration ? Very Easy Registration Process On maxpeak Sites ,
The 16 Tp Store in one file and in Registration Process We Need To Serial Number of Meter,
 
Joined
Jun 7, 2011
Messages
4
Likes
0
#7
maxpeak sam-lite meter was not register to this site ,this product to register to this maxpeak site , " There is no product in our database with this serial number! Please make sure that the serial number is correctly entered and try again! If the problem remains, contact customer support". so how to register my product.
 

Vikram

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
5,619
Likes
3,938
#8
send your request to himanshu_maxpeak (Official Support Team)
For Solve Your issue
 
Joined
Feb 5, 2011
Messages
3
Likes
3
#9
navaneethan said:
maxpeak sam-lite meter was not register to this site ,this product to register to this maxpeak site , " There is no product in our database with this serial number! Please make sure that the serial number is correctly entered and try again! If the problem remains, contact customer support". so how to register my product.
Hi Naveen

Sorry for inconvience and facing some problem with our satellite meter.

If your meter is not registered with the maxpeak website that means you purchased this meter from Sundirect or Bigtv. For bulk supply like a corporate deals, we are not registered these meters on the website, if you want to upgrade your meter we will emailed you the speacial software file which made exclusively for particular one DTH provider like Sundirect or Bigtv with the instructions of the particular DTH provider and DTH provider is decided which satellite they want to add in their ISP meter and which is not. If you have any query, please call our office number 011-43584191 and give us your meter serial no. so that we can add your serial number at our website.

Thanks and Regards

Himanshu Sharma
 

Bapun Raz

Staff member
Administrator
Joined
Nov 3, 2010
Messages
34,061
Likes
39,173
#10
You can private message himanshu sir here- http://dreamdth.com/Forum/User-himanshu-maxpeak