TATASKY GOING TO BROADCAST FROM GSAT 10

Status
Not open for further replies.

SarfaRaZ

Registered
Joined
16 Jul 2013
Messages
46,596
Likes
20,354
#3
RE: TATASKY GOING TO GSAT 10

This is also a false news :k The CC doesn't know anything ..
 
Joined
10 Jan 2014
Messages
1,535
Likes
1,091
#4
RE: TATASKY GOING TO GSAT 10

atleast, the thread starter has given proof. Though even I dont think this news is true
 
Joined
29 May 2011
Messages
2,965
Likes
685
#5
RE: TATASKY GOING TO GSAT 10

GSAT10 is not happening that i can give in writing. Also these online chat executives know nothing, their tape has been stuck on GSAT10 for over 2 years as that's the only update they have for so many years. They will give u the same reply. Online chat executives are worse of than Over the Phone executives, even Over The Phone executives won't know anything and will share the same old info.

The fact is that CAG in its report has clearly mentioned that Tata Sky has declined to use GSAT10 and they have decided to move to a Foreign Satellite in July 2013

Indian Television Dot Com | CAG hauls up DoS on DTH satellite capacity management

So wait a little either they r moving to Asiasat 8 from next month (i hope it not a hoax) but do not worry GSAT10 is sure shot ''NO Possibility''
 

PK.

Dream Legend
Joined
19 Sep 2013
Messages
6,623
Likes
3,530
#6
RE: TATASKY GOING TO GSAT 10

I Think It's a Old SS
 

JitendraKumar

Dream Expert
Joined
30 Sep 2012
Messages
6,942
Likes
3,699
#9
May be Tata Sky going Use to GSAT 10. also i heared Tata SKY going to add 5 HD & 15 SD Channels
 

SarfaRaZ

Registered
Joined
16 Jul 2013
Messages
46,596
Likes
20,354
#10
JitendraKumar said:
May be Tata Sky going Use to GSAT 10. also i heared Tata SKY going to add 5 HD & 15 SD Channels
From where you heard this bhai :huh
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom