• Welcome to DreamDTH Forums
    An online community for the television enthusiasts!
    Log in or Register

New HD top up

Nishal

Registered
Joined
11 Jan 2016
Messages
667
Reaction score
111
a value for money top up as one can get 5 HD channels for 24/- extra only.. but not beneficial for airtel & customers equally as few understand all the 3 south languages..
 

Suman Bar

Registered
Joined
8 Jul 2011
Messages
657
Reaction score
102
deemah786 said:
my airtel app only
I have downloaded this app but no log in option bro? How I can log in?

 

deemah786

Contributor
Joined
21 Dec 2015
Messages
1,167
Reaction score
581
Nishal said:
a value for money top up as one can get 5 HD channels for 24/- extra only.. but not beneficial for airtel & customers equally as few understand all the 3 south languages..

yes you're correct. not many will understand all the 3 languages. cud ve been better to make some kind of packages with sports, English movies, Tamil & infotainment alone. but now it's available either all 35 HD or 20 hd with lot of Hindi channels as I don't need hindi channels
 

kumarvishwas

Contributor
Joined
24 May 2015
Messages
2,677
Reaction score
3,506
Suman Bar said:
I have downloaded this app but no log in option bro? How I can log in?

There will be three horizontal lines made at top left corner of app along with airtel logo,click on those horizontal lines and then click on add account,there will be written prepaid,press it and select DTH,enter your DTH account details and you are ready to go :tup
 

deemah786

Contributor
Joined
21 Dec 2015
Messages
1,167
Reaction score
581
u need to enter the registered mobile in the dth section then u r account will be visible.

 

Suman Bar

Registered
Joined
8 Jul 2011
Messages
657
Reaction score
102
kumarvishwas said:
There will be three horizontal lines made at top left corner of app along with airtel logo,click on those horizontal lines and then click on add account,there will be written prepaid,press it and select DTH,enter your DTH account details and you are ready to go :tup
I do all this things with my registered mobile. But I think as I got this dth only today's evening thats why I facing this problem.
 

deemah786

Contributor
Joined
21 Dec 2015
Messages
1,167
Reaction score
581
Suman Bar said:
I do all this things with my registered mobile. But I think as I got this dth only today's evening thats why I facing this problem.
wait till installation then only I'll be allocate cust I'd after recharge.
 
Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock