How to connect plus box by one wire

bhupinder2

Registered
Joined
7 Aug 2013
Messages
86
Reaction score
19
I'm using tata sky plus by connecting two wires from dish, I want to free one wire to connect other set top box, is it possible? Plz help
 

Varenya Mehta

Registered
Joined
23 Jun 2013
Messages
97
Reaction score
77
bhupinder2 said:
I'm using tata sky plus by connecting two wires from dish, I want to free one wire to connect other set top box, is it possible? Plz help
try using a splitter.
 

adhu84

Dream Shine
Joined
22 Dec 2013
Messages
382
Reaction score
257
Splitter wont do the purpose..Splitter is used for combining signal from multiple satellites/lnb to feed into single receiver..The other way is wrong.

The two wires from dish are required for tata sky plus receiver if you want to watch a channel and record a different channel at same time since tata sky plus receiver is dual tuner ..

In your case if you want to use same dish for different settop box, buy a quad lnb which have 4 ports on lnb.. 2 ports can be used for tata sky plus set top box and remaining two you can use for another tata sky plus reciever or two set top boxes with single tuner.
 

DTH Fan

Dream Pro
Joined
11 Aug 2013
Messages
2,863
Reaction score
1,498
Splitter will do the job. I have used it in past with Tata Sky + and Tata Sky +HD set top boxes without any problem. Just purchase a T splitter.
 

suku_patel_22

Registered
Joined
12 Feb 2014
Messages
46
Reaction score
9
I heard that after Tatasky moved to vertical sync, it's not possible to use a splitter.

 

bhupinder2

Registered
Joined
7 Aug 2013
Messages
86
Reaction score
19
I tried two way splitter with my plus hd box but didn't work, only one signal not second
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
DreamDTH.com Article ShemarooMe partners with the Embassy of India in Paris to virtually connect with Indians in France amidst the prevailing Covid-19 crisis DreamDTH Articles Discussions 0
DTH Fan Seeking Help Can We Connect Tata Sky HD Set Top Box with Old CRT TV? Tata Sky 10
IamTRoy4 Seeking Help Way to connect Set-Top-Box with Laptop DTH Support & Comparisons 8
DthXpert Breaking D2H connect added on LCN 898 d2h (formerly Videocon d2h) 3
A Seeking Help Connect Tata sky HD with Home theatre Tata Sky 5
R Seeking Help Could not to connect to WiFi Airtel Internet TV 0
Harshit Seeking Help Connect Airtel HD Set Top Box with Monitor Airtel Digital TV 3
S Seeking Help Help needed in HD 5555 RF Smart connect box d2h (formerly Videocon d2h) 1
Sekhon Good News Sony YAY! to deepen connect with viewers through fresh content, language feeds TV Channels News 4
Sateesh_Hyd Seeking Help How to connect my Wifi to TV using TATASKY HD Box Tata Sky HD 2
hike This is what happens when we connect PenDrive to Tata Sky HEVC STB Tata Sky 9
ANBUKKANI Connect 2.1 speaker from ts box Tata Sky HD 25
A How to connect Airtel STB optical out with 5.1 home theatre General DTH News & Discussions 39
rockstar08 How to Connect My DTH to USB Speakers ! Satellite Dish Setup 7
Vishnu777 Videocon D2h HD Smart Connect Box Review Videocon D2H HD DVR 14
J Can I connect my Airtel Digital TV dish line to a Free to Air setup box C Band & KU Band Reception 2
hike DDF Exclusive Now you can connect with HBO on Whatsapp (Number in snaps) TV Channels News 2
vikram. How to connect one antenna to multiple STB STB & Satellite TV Equipments 3
Vishnu777 Videocon d2h signs partnership with hungama play for HD smart connect STB Videocon D2H HD DVR 0
S How to Connect dish tv hd+ to Philips MMS2580B Blue Dhoom Home Theater System Dish TV 4
R Videocon d2h signs partnership with Sony LIV for HD Smart Connect Set Top Box access Videocon D2H HD DVR 5
younusedrisi how to connect multiple boxes with multiple sat Satellite Dish Setup 7
M d2h launching HD Smart Connect Videocon D2H HD DVR 19
4 {Pics} Now connect STB to 4G, 3G, 2G without dongle or WiFi Satellite Dish Setup 4
D how to connect my logitech z506 speaker to new dishtv hd box to activate 5.1 Dish TV 1
Similar threads

























Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock