• Welcome to DreamDTH Forums - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Log in or Register yourself to ask a question, participate in a discussion.

My new Tata Sky Transfer remote (1 Viewer)

Gssran

Staff member
Dream SMOD
Joined
4 Feb 2012
Messages
21,923
Reaction score
42,094
Anyone knows how to configure this remote to use it on transfer box?
I also have same remote but not able to use it.
 

Anish Pai

Dream Legend
Joined
1 May 2011
Messages
6,531
Reaction score
8,462
Anyone knows how to configure this remote to use it on transfer box?
I also have same remote but not able to use it.
I am searching for the new hevc remote manual. I will share the details as soon as i get my hands on it.
 

Anish Pai

Dream Legend
Joined
1 May 2011
Messages
6,531
Reaction score
8,462
@Anish Pai bro, can we control TV sound with this remote?:unsure:
Yes, Here is how to do it:

The volume that is controlled by the Tata Sky remote is based on the set up.

Press BACK and HOME buttons simultaneously. When the LED blinks 2 times, it will control TV Volume. When LED blinks 4 times, it will control STB Volume.

Anyone knows how to configure this remote to use it on transfer box?
I also have same remote but not able to use it.
Step 1. Turn the TV ON. Press the TV power button, the same time when pressing STB Power button, and hold them simultaneousl till the LED blinks twice.

Step 2. Aim the remote at the TV, and Press the following button as per the TV brand, until the TV switches off, once off release the button.

7(PQRS) - Sony, Philips, Panasonic, etc
5(JKL) - LG, Lyod, etc
 

Anish Pai

Dream Legend
Joined
1 May 2011
Messages
6,531
Reaction score
8,462
To factory reset the remote, here is the method:

1. Simultaneously press and hold the BACK and BLUE buttons for 3 seconds. The LED will blink twice.
2. Then press number 6, 8 and 0 sequentially within 10 seconds, the LED will blink twice
3. Now press and hold SELECT button until LED blinks 4 times confirming restoration to factory settings.
 

Mayur

Registered
Joined
26 Feb 2014
Messages
1,654
Reaction score
990
Nice Pc Bapun Bro I Also Got Same remote In My NEW HD Box Only Diffrence Is Recording Keys Not Their It's Look Like Sony Remote.
 

Gssran

Staff member
Dream SMOD
Joined
4 Feb 2012
Messages
21,923
Reaction score
42,094
I done it with pressing back & 0 button at same time 💪,
Now I am using This remote on my transfer stb.
 

Bapun Raz

Staff member
Administrator
Joined
3 Nov 2010
Messages
45,504
Reaction score
71,409
@Bapun Raz How to order new remote?
Hi bro, I have contacted local TS office and they did not had stock of Transfer remote since box was discontinued so i they provided me this HD box remote.

Also usually they take old remote but this time they only sold this remote and they didn't took old remote.

Charge was 375/- and no service visit since i am annual pack customer.
I Think He Order Via TS Helpline.
I don't think you need to jump inbetween and share your thinkings unless they are necessary to be shared. He has asked me and can wait until i come online and reply, why do you need to make a guess for something which you don't even know atall! Just to increase post count i feel. Most of your posts are like that. Learn from your mistakes please.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock