• Welcome to DreamDTH.com - an online community for the television and tech enthusiasts!

    Please Register or Login yourself to ask a question, participate in a discussion.

Bad Quality of SD Signal comapred to D2h

Sateesh_Hyd

Registered
Joined
13 Aug 2013
Messages
1,240
Reaction score
822
Hi All,

This is to take u r inputs.

I shifted from D2h HD box to TATASky HD box, but the surprise is the signal quality of SD channels is so bad when compared to D2h.

And here I wanted to tell u one thing.

The TATA Sky technician had not changed the wire and dish, he just aligned it as per TATA Sky signal. ( as per the technician there is zero impact if we use the D2h dish for TATA Sky )


The SD channels are not giving good clarity.

Please suggest whether I can raise it to TATA Sky and cancel or to continue the TATA Sky.

Thanks
Sateesh
 

Sarkar

Dream Legend
Joined
1 Jun 2013
Messages
20,955
Reaction score
17,789
Did u get your connection at a cheaper rate ? :huh I am asking this because cost of dish, 10 m wire etc everything is included in connection cost
 

Sateesh_Hyd

Registered
Joined
13 Aug 2013
Messages
1,240
Reaction score
822
Sarkar said:
Did u get your connection at a cheaper rate ? :huh I am asking this because cost of dish, 10 m wire etc everything is included in connection cost
No Dude,

I have booked it online @ 2250, due to the technician suggestion I have not forced him to change the wiring and he suggested that we can use any dish for any setup box. He handed over me the TATA Sky Dish and 10 meters wire as well.

Is the installation team misguided me..?

Thanks
Sateesh
 

supermachi

Banned
Joined
2 Jan 2014
Messages
3,319
Reaction score
930
I think you are giving false news and create impression that tata sky pic is bad
 

Sateesh_Hyd

Registered
Joined
13 Aug 2013
Messages
1,240
Reaction score
822
supermachi said:
I think you are giving false news and create impression that tata sky pic is bad

Bro,

I dont have that intention. I am really facing this issue.

Please suggest how to goahead.

Thanks
Sateesh
 

Sarkar

Dream Legend
Joined
1 Jun 2013
Messages
20,955
Reaction score
17,789
Satya_3000 said:
No Dude,

I have booked it online @ 2250, due to the technician suggestion I have not forced him to change the wiring and he suggested that we can use any dish for any setup box. He handed over me the TATA Sky Dish and 10 meters wire as well.

Is the installation team misguided me..?

Thanks
Sateesh
Then u should call him again and tell him to replace everything as u are not getting good PQ :s
 

Sateesh_Hyd

Registered
Joined
13 Aug 2013
Messages
1,240
Reaction score
822
Sarkar said:
Then u should call him again and tell him to replace everything as u are not getting good PQ :s
I just wanted to check with senior members that can we use like that or not..?

If yes, is there any impact on picture quality...?

Thanks
Sateesh
 

supermachi

Banned
Joined
2 Jan 2014
Messages
3,319
Reaction score
930
first you will hink pq is bad later you will tell pq is amazing
 

Sateesh_Hyd

Registered
Joined
13 Aug 2013
Messages
1,240
Reaction score
822
How come...?

Do u want me to callback cc and change the entire setup with TATA Sky...?

If it happens I thank everyone
 

Vicky

Dream Legend
Joined
10 Jun 2014
Messages
13,150
Reaction score
16,372
bro please check ur siganal quality & signal strength in settings menu :huh
 
Top Bottom

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock